Παράδειγμα: δώρα ηράκλειο

olakiola.gr
 • Τι είναι το olakiola.gr;

  Το olakiola.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης επαγγελματιών από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Κάθε συνεργάτης του olakiola.gr έχει το δικαίωμα να προσφέρει εκπτώσεις τόσο τους υπόλοιπους συνεργάτες του δικτύου όσο και στους χρήστες της ιστοσελίδας.

 • Πώς λειτουργεί η αναζήτηση;

  Απλά γράφεις τι ψάχνεις και σε ποια γεωγραφική τοποθεσία το ψάχνεις. Κάτω από το πεδίο αναζήτησης υπάρχουν παραδείγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις. Τα αποτελέσματα προβάλλονται καθώς γράφεις, έτσι μπορείς να δεις γρήγορα αν αυτό που ψάχνεις υπάρχει στο κατάλογο μας.

 • Πώς μπορώ να βρω ένα επαγγελματία;

  Μπορείς να τον αναζητήσεις ονομαστικά (ονοματεπώνυμο), βάσει επαγγέλματος (π.χ. ηλεκτρολόγος) ή βάσει της ανάγκης που έχεις (π.χ. ηλεκτρικός πίνακας) συμπληρώνοντας στο τέλος τη περιοχή (π.χ. Ηράκλειο)

 • Πώς μπορώ να προβληθώ στο olakiοla.gr;

  Το olakiola.gr είναι ένα κλειστό δίκτυο συνεργατών και κάθε επαγγελματίας πληρώνει το κόστος συμμετοχής και προβάλλεται στη ιστοσελίδα ως συνεργάτης. Για να γίνεις συνεργάτης  επικοινώνησε μαζί μας ΕΔΩ.

  Το δίκτυο μας ψάχνει επιχειρήσεις και οργανισμούς που πιστεύουν στο όραμα μας και θέλουν να επενδύσουν σε αυτό. Για διαφημιστική προβολή επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing.

 • Πώς μπορώ να γίνω συνεργάτης του olakiola.gr;

  Το olakiola.gr είναι ένα κλειστό δίκτυο συνεργατών. Κάθε επαγγελματίας πληρώνει το κόστος συμμετοχής και προβάλλεται στην ιστοσελίδα ως συνεργάτης. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα. ΕΔΩ.

 • Που είναι οι εκπτώσεις;

  Στη σελίδα κάθε συνεργάτη και χαμηλά στην αριστερή στήλη υπάρχουν τρία διαφορετικού χρώματος κουτιά, ένα κόκκινο, ένα μπλε και ένα πράσινο. Στο κόκκινο κουτί αναγράφονται οι εκπτώσεις που δίνουν οι συνεργάτες του δικτύου προς όλους τους χρήστες ενώ στο μπλε κουτί οι εκπτώσεις που δίνουν οι συνεργάτες του δικτύου προς τα άλλα μέλη – συνεργάτες.

 • Πώς ζητάω την έκπτωση;

  Απλά αναφέρεις την ύπαρξη έκπτωσης από το olakiola.gr. Αν το προϊόν σου παραδοθεί στο σπίτι τότε ζήτα την έκπτωση πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σου.

 • Που είναι οι προσφορές;

  Στη σελίδα κάθε συνεργάτη και χαμηλά στην αριστερή στήλη υπάρχουν τρία διαφορετικού χρώματος κουτιά, ένα κόκκινο, ένα μπλε και ένα πράσινο. Στο πράσινο κουτί υπάρχει ο σύνδεσμος για τη προσφορά του εν λόγο συνεργάτη.

 • Πώς ζητάω τις προσφορές;

  Αναφέρεις στο συνεργάτη μας ότι επιθυμείς τη προσφορά που έχει αναρτήσει στο olakiola.gr.

 • Τι κάνω αν δεν μου δώσουν την έκπτωση/προσφορά;

  Στην ατυχή περίπτωση που κάποιος από τους συνεργαζόμενους επιχειρηματίες αρνηθεί τη παροχή έκπτωσης ή προσφοράς τότε πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να εξυπηρετηθείς. Επίσης μπορείς στη σελίδα του συγκεκριμένου συνεργάτη υπάρχει κουμπί "Υποβολή αναφορά". Εκεί μπορείς να σχολιάσεις αρνητικά τη συγκεκριμένη καταχώρηση συνεργάτη!

 • Γιατί δεν προβάλλονται όλοι οι επαγγελματίες του νομού, παρά μόνο 4;

  Το olakiola.gr είναι ένα κλειστό δίκτυο συνεργατών. Κάθε επαγγελματίας πληρώνει το κόστος συμμετοχής και προβάλλεται στη ιστοσελίδα ως συνεργάτης. Με το να υπάρχουν περιορισμένες θέσεις εξασφαλίζουμε τη ποιότητα των υπηρεσιών των συνεργατών μας και την εγκυρότητα των πληροφοριών του καταλόγου μας.

 • Πώς μπορώ να βοηθήσω τη προσπάθεια του olakiola.gr;

  Μπορείς να μας βοηθήσεις με το να προτείνεις τις υπηρεσίες μας και το δίκτυο μας σε επαγγελματίες που γνωρίζεις και ίσως τους ενδιέφερε να γίνουν συνεργάτες μας. Επίσης, μπορείς να βοηθήσεις με το να καλέσεις τους φίλους σου να μας γνωρίσουν τόσο στο olakiola.gr όσο και στη σελίδα μας στο Facebook.

 • Τι είναι το "chat online";

  Για οποιαδήποτε απορία έχεις, τεχνική, λειτουργική, διαφήμισης μπορείς να μιλήσεις ζωντανά με κάποιο από τους διαθέσιμους διαχειριστές της ιστοσελίδας μας.

 • Πώς μπορώ να μαθαίνω τα νέα του olakiola.gr;

  Εκτός από τη σελίδα olakiola.gr διατηρούμε μια σελίδα στο Facebook για απευθείας διάλογο με τους χρήστες και συνεργάτες. Εκεί δημοσιεύουμε και τα νέα μας.

 • Ποιός είναι ο σκοπός της σελίδας του olakiola.gr στο Facebook;

  Στη σελίδα μας στο Facebook μπορείς να μιλήσεις μαζί μας, αν εκφράσεις τις απορίες σου ή να μοιραστείς την εμπειρία σου από τη χρήση του olakiola.gr


 


Designed - Maintained - Powered by CJ web Tel.2810 326014
olakiola.gr © 2010 - Όροι χρήσης